8GB Ddr3L Low Ram 1.35v kvr16ls11/8 Kingston DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8 1.35v Low Voltaj  Ram Laptop Memory Notebook Bellek

8GB Ddr3L Low Ram 1.35v kvr16ls11/8 Kingston DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8 1.35v Low Voltaj Ram Laptop Memory Notebook Bellek

499,00 TL
96,97 TL den başlayan taksitlerle!!
Kategori
Stok Kodu
8gb ddr3l 1.35v kvr16ls11/8 ram
Fiyat
499,00 TL + KDV
*
*
*
*

Kingston 8GB DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8

1.35v Low Voltaj

 

 
Kingston ValueRAM Dizüstü Bellekleri

Kingston®, endüstri standardı belleklerde en iyi değeri arayanlar için ideal, çok güvenilir, yüksek performanslı ValueRAM dizüstü bilgisayar belleği sunmaktadır.

Günümüzde son kullanıcılar tarafından sistemlerinde yaygın olarak kullanılan Windows® 7 ve Windows® 8 işletim sistemlerinde verimli şekilde çalışabilmek için en az 2GB toplam bellek kapasitesi kullanılması önerilir. En yüksek başarım ve kapasite için Çift kanal (Dual Channel) Kit ürünler kullanılabilir. Kullanıcılar sistemlerini ortalama olarak 3 yıl ve daha üzeri süre kullanmaya devam etmektedirler. Uygulama ve işletim sistemleri bu süre içinde geliştikçe daha yüksek bellek kapasitesine ihtiyaç duymaktadır.

Tüm Kingston bellek modüllerinde olduğu gibi ValueRAM sunucu bellek modülleri, yüzde 100 test edilmiştir, ömür boyu garantiye sahiptir ve efsanevi Kingston güvenilirliğiyle sunulmaktadır.

Kingston’ın uygun fiyatlı, endüstri standardı belleği, ödüllü performansı ve efsanevi Kingston® güvenilirliğini sunmaktadır. Ne istediğinizi bildiğinizde ValueRAM istersiniz.
 

Kingston Testleri - Valueram Bellek Kalitesinde AnahtarKingston her bir yeni modül prototipini tasarımının güvenilirliği, bütünlüğü ve uyumluluğunu sağlamak üzere dikkatli bir test sürecinden geçirir. Her bir modül, tasarlanmış olduğu sistem veya sistemler sınıfıyla %100 uyumlu olacak şekilde üretilir. Her bir yeni tasarım bir dizi incelemeye ve teste tabi tutulur.
Kingston’un test sürecinde aşağıdakiler bir arada sunulmaktadır:

> Teknik özellik testi

> Bileşen onaylama süreci

> Çevresel stres, uyumluluk ve güvenilirlik testi

> %100 üretim testi

> Kalite güvence ve güvenilirlik izleme

Bu eksiksiz paket, Kingston müşterilerinin güvendiği ürün güvenilirliği ve uyumluluğunu sağlar.

 
 
 
Teknik ÖzelliklerKingston® ValueRAM®, gereksinim duydukları belleğin tam teknik özelliklerini bilen kişiler tarafından satın alınır.

ValueRAM bellek, JEDEC Standartlarına tam olarak uyumludur, %100 test edilmiştir ve ömür boyu garantiye sahiptir.

> 1,35V modüller

> Programlanabilir CAS Gecikme Değerleri; 11, 10,(1600MHz Modüller) 9, 8, 7, 6

> Çalışma sıcaklığı; 0°C ile 85°C arası

> Saklama sıcaklığı; -55°C ile 100°C arası

> Boyutlar; 30mm ya da 18,80mm (Low Profile Modüller)

> On Die Termination desteği
 
 
 
 
 
CAS Hızı 11 ns
Kullanım Tipi DDR3
Ram Hızı 1600 MHz
Ram Kapasitesi 8 GB
Uyumlu Sistemler Notebook

Kingston®, dünyada endüstri standardı olarak belirlenmiş belleklerde en iyi sonucu arayanlar için ideal ve yüksek performanslı ValueRAM dizüstü bilgisayar belleği sunmaktadır. Valueram Kingston'ın JEDEC standartlarında ürettiği markasıdır.

Günümüzde popüler işletim sistemleri (Windows® 7, 8 veya 10) minimum 2 GB bellek istemektedir. 2 GB bellek işletim sisteminin performanslı çalışması için minimum değerdir, diğer uygulamalar için bellek miktarınızın daha yüksek olması tavsiye edilmektedir. Son kullanıcıların Windows® veya diğer işletim sistemlerinde performans elde edebilmeleri için minimum 4GB bellek tavsiye edilir. İşletim sisteminize ve kullanılan uygulamalara bağlı olarak daha üst kapasiteler tercih edilmelidir. Grafik uygulamaları ve oyunlar daha yüksek belleğe ihtiyaç duymaktadır. En yüksek performans ve kapasite için Çift kanal (Dual Channel) Kit ürünler kullanılabilir. 32 Bit ve 64 Bit işletim sistemlerinde farklı bellek seçimi yapılmalıdır.

32 bit işletim sistemlerinde 4 veya 4 GB dan fazla ram takmanıza rağmen 3,25 GB ram görebilirsiniz, bu bir donanımsal problem değildir. 32 bit işletim sistemlerinde düşük kapasite ram görmenizin kaynağı işletim sistemlerinin 4 GB üzerinde ram destekleyememesi veya adresleyememesidir. Bu nedenle 32 bit işletim sistemi kullanıyorsanız 3 GB veya 4 GB üzerinde ram takmanız durumunda kullanmanız mümkün olmayacaktır.


Kingston Valueram Bellek Kalitesinin Kaynağı

Kingston her yeni bellek modül tasarımını dünya standardı, güvenilirliği ve uyumluluğunu sağlamak üzere uzun arge ( tasarım ) sürecinden geçirir.

Her bir modül tasarlanmış olduğu teknik özellikler ile tam birebir uyumlu olması için yüksek teknoloji ürünlerle incelemeye ve teste tabi tutulur.

Bu testler sonucunda kararlılık gösteren prototipler üretilir. Her üretilen modül aşağıdaki Kingston kalite testlerine tabi tutulmaktadır.

> Ürün teknik özellik testi
> Bileşen onaylama süreci
> Çevresel stres, uyumluluk ve güvenilirlik testi
> JEDEC standart üretim testi
> Isıl kararlılık, nem ve vibrasyon testi
> Kalite güvence ve güvenilirlik testi

Bu testler sonucunda üretim bandından çıkan her ürün en güvenli ürün olarak değerlendirilmektedir. Buda Kingston kalitesinin öne çıkmasını sağlamaktadır.

ValueRAM bellekler, JEDEC Standartlarına tam olarak uyumludur. Her ürün yüksek teknoloji test donanımları ile test edilmiş olup, ömür boyu garantiye sahiptir.

Bu testler sonucunda üretilen Kingston Valueram modülleri dünya standartların da yüksek kaliteyi uygun fiyatla sizlere sunmaktadır.

Her ürün donanım üreticileri tarafından zorlu testlerden geçirilip, onaylanmıştır. Bu testlerin sonucunda kendi donanımları ile uygunluk onayı listelerinde Kingston Valueram ürünleri yer almaktadır.

1) Tam Uyumluluk Özellikleri:

Kingston her modülü donanım üreticileri tarafından dizayn edilmiş olan her sistemin tüm özellik gereksinimlerine uyacak şekilde tasarlar. Bu, frekansı düzenleyecek ve sinyal bütünlüğünü optimize edecek olan tasarım kontrollerinin maksimum performans sağlayarak her bir modülün içerisine yerleştirilmesini garanti eder.

2) Premium Parçalar:
Kingston sadece bellek dünyasındaki en güvenilir ( Major Brand ) DRAM modüllerini kullanır. En zorlu kullanım koşullarında bile kararlı şekilde çalışacak PCB, DRAM ve pasif komponentler kullanmaktadır. Buda üretilen her ürünün uyumluğunu garanti etmektedir.

3) Garantili Çözümler:
Kingston her bellek üretiminden sonra modül üzerindeki DRAM’lerin her hücresini test eder. Bu dünyadaki bellek üretiminde en önemli testlerden biridir ve bellek modül kararlığını en çok etkileyen testlerden biridir.

4) Ömür Boyu Garanti:
Tüm Kingston bellekleri ömür boyu garantilidir. Ömür boyu garanti Kingston’ın ürünlerine gösterdiği özenin ve güvenin bir göstergesidir. Kingston ürününü satın aldığınızda uyumlu ve problemsiz bir ürüne sahip olduğunuz anlamına gelmektedir. Kingston'un garantisi ömür boyu iken, birçok OEM sistem belleği ve bunların sonraki bellek yükseltmeleri sadece iki yıl kapsam içindedir.

5) JEDEC:
Kingston bellek teknolojisi için standart oluşturmaya yardımcı olmaktadır. Bütün Kingston bellekleri önde gelen yarıiletken üreticiler tarafından kullanılan önemli bir şartname olan JEDEC ile uyumludur. JEDEC yarıiletken mühendislik için standartları düzenler ve endüstride standartları belirleyicidir. Ayrıca Kingston yaklaşık on beş yıldır JEDEC üyesidir ve Kingston'un en iyi mühendislerinden biri şu anda JEDEC yönetim kurulundadır.

Modül : PCB üzerine dram ve pasif bileşenler monte edilerek belleği oluşturur. Buna modül denir

DRAM : Dinamik Rastgele Erişimli Bellek (Dynamic Random Access Memory)

Kapasite
8GB
Bellek Tipi
DDR3L
Voltaj
1.35V
Gecikme Değeri (CL)
11
ECC Desteği
Non ECC
Garanti
Ömür Boyu
Kutu İçeriği
Modül
Model
Valueram
Kullanım Yeri
Notebook
Tip
DDR3L SODIMM
Ram Frekansı
1600MHz ( PC3L 12800 )
Pin Sayısı
204
XMP Desteği
Yok
Kullanım Alanı
Kişisel Kullanım
Rank
Dual Rank 2Rx8



Alım Yapmadan Önce Açıklamaları Mutlaka Okuyunuz

......* İlanlardaki ürünlerimiz aksi belirtilmediği sürece sıfırdır ve Resmi Faturalıdır.

..... * Ürünler hakkında sorunuz olduğununda mutlaka mesajla bize ulaşınız.

..... * Ürünlerimiz stoklu dükkan ürünleridir.

..... * Saat 17:30 a kadar alımlarınız genellikle AYNI GÜN kargoya Teslim Edilir

..... * Bazen stoğumuzda olupta o an için tükenmiş ürünler olabiliyor. Bu gibi durumlarda alıcıya bilgi verilip ürün temin edilmeye çalışılıyor veya ürünün iadesi yapılıyor.

......* Anlayışınız için şimdiden teşekkür ederiz.

..... * Birden fazla siparişleriniz mesaj göndermenize gerek kalmadan tek kargoda gönderiliyoruz.

Satın Aldığım Ürün Garantili mi?

· Satın alacağınız bütün ürünler arıza durumunda birebir değişim ve 6 AY garantilidir.

·Ürünler ile birlikte gelen faturanız aynı zamanda garanti belgeniz yerine geçmektedir. Ürünü teslim alırken kargo Ambalajının ön yüzünde nüsha fatura bulunduğuna ve üründe herhangi bir deformasyon veya eksik içerik olmadığına kesinlikle emin olun, aksi takdirde kargonuzu teslim almayıp, tutanak tutturunuz ve akabinde müşteri destek hattımızı arayarak şikayet kaydı açtırınız.Aksi takdirde iade ve değişim talebiniz karşılanamayacaktır.

Ürünü İade Edebilir miyim?

·Satın aldığınız notebook Parçasının ambalajının orjinalliğini korumanız ve tarafınıza gönderilen faturayı nüshası ile birlikte göndermeniz koşuluyla 14 gün içerisinde hiçbir mazeret belirtmeden iade edebilirsiniz. Bu durumda kargo ücretlerinin tamamı şirketimiz tarafından karşılanacaktır.

Kargo Süreci

Ürün Ne Zaman Kargoya Verilir ?

·Hafta içi saat 17:30'ya kadar yapacağınız alışverişler aynı gün kargoya verilir. Haftasonları ve tatil günlerinde verilen siparişleriniz ise takip eden ilk iş günü içerisinde kargoya verilir. Siparişiniz 1-2 iş günü içerisinde size ulaştırılır.

 

Önemli Açıklama : İlanda yer alan markalar sahiplerinin hakları çerçevesinde referans gösterilmek amacı ile bu İlanda yer alan ve marka isimleri ile belirtilen ürünlerin açıklamalarında " Orjinal " ibaresi bulunmadığı sürece bu açıklamalar, söz konusu ürünün adı geçen markalarla uyumlu olduğunu ifade etmektedir.

Not: Ürün Alımlarında Sorun Yaşamamak İçin İlandaki Resimden; Kendi ürününz ile Karşılaştırıp O şekilde Alım Yapmanız Saglıklı Olacaktır.Emin olmadan vereceğiniz sipariş sizi ve bizi sıkıntıya sokabilir.

YORUM VERME:

..... * Biz sorunsuz tamamlanan her işlem için alıcıya pozitif yorum veriyoruz.

..... * Sizden istediğimiz lütfen olumsuz yorum vermeden önce sorununuzun çözülmesi için bize mesaj atmanız.

......* En kısa zamanda sorununuz çözümüne ulaşılacaktır

. Çözülmeyecek Hiç Bir Sorun Yoktur.

........ FİRMAMIZ HAKKINDA:

..... * Alfamaks Bilgisayar 1995 yılından bu yana bilgisayar sektöründe Güven Disiplin ve İstikrarla faaliyet 23 Yıldır göstermektedir.

..... * Ürünlerimizin tamamı kendi ithalatımız olup, kalitesi sizden gelen taleplerle fiyat performans olarak en uygun olacak şekilde sürekli düzeltilmektedir.

..... * Amacımız site üzerinden firmamızı tanıtmak ve en uygun fiyata sizlere ürün temin etmektir.

..... * İşbirliğiniz ve anlayışınız için teşekkürler.

 

 

Kaliteli Ürün, Hızlı Kargo
Ürünü cumartesi günü sipariş ettim, pazartesi günü elimdeydi. Kingston zaten kaliteli bir marka. Bilgisayarımın birçok parçasını da Alfa Bilgisayardan alıp yeniledim. Umarım bozmadan devam ederler.
Yavuz Topak | 09/11/2020
Çok güzel
Çok güzel bir ram kullanışlı
Abdullah Kanat | 15/02/2018
Bu ürünün fiyat bilgisi, resim, ürün açıklamalarında ve diğer konularda yetersiz gördüğünüz noktaları öneri formunu kullanarak tarafımıza iletebilirsiniz.
Görüş ve önerileriniz için teşekkür ederiz.
8GB Ddr3L Low Ram 1.35v kvr16ls11/8 Kingston DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8 1.35v Low Voltaj Ram Laptop Memory Notebook Bellek Alfa Bilgisayar, Ankara Laptop Yedek Parça, Laptop Parça, Lcd Panel, Batarya, Laptop Klavye, Laptop Tamirii ankara, ankara laptop parçası, Laptop yedek parçaları, Laptopçular, Laptop Lcd Panel, Laptop Fan, Laptop menteşe, Laptop Cover, Notebook Klavye, Laptop Hastanesi, Ankara Notebook Servis, laptop ekranı, Menteşe degişimi, Klavye Tuş 8gb ddr3l 1.35v kvr16ls11/8 ram 8GB Ddr3L Low Ram 1.35v kvr16ls11/8 Kingston DDR3L 12800 - 1600MHz CL11 LV DR 2Rx8 Notebook Bellek-Ram KVR16LS11/8 1.35v Low Voltaj  Ram Laptop Memory Notebook Bellek

Tavsiye Et

*
*
*
IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.